Градушка удари столицата в следобедните часове днес, а за минути

...
 Градушка удари столицата в следобедните часове днес, а за минути
Коментари Харесай

Шофьори откриха как да се спасят от градушката, ударила София СНИМКИ

 Градушка удари столицата в следобедните часове през днешния ден, а за минути улиците побеляха. Най-силно валя в кварталите " Младост " и " Студентски град ".  Не липсваха и вреди - жители настояват, че градушката е изпочупила прозорец на кола.

На този декор водачи откриха метод по какъв начин да се предпазят от ледените парчета. Много коли, че даже и камион намерили леговище под мост в един от столичните квартали. Машините били спрени пред пътното оборудване, изчаквайки края на градушката. Този любопитен кадър популяризира в обществената мрежа столичанин.

" Когато всеки желае да се скрие от градушката ", разказва видяното Светослав Гергов.

Опасност от първа степен за значителни превалявания е оповестена в 8 области от страната и за четвъртък. Това предизвестиха от Националния институр по метеорология и хидрология.

Жълт сигнален код за мощен дъжд е разгласен за София област, Пазарджик, Пловдив, Смолян, Стара Загора, Габрово, Велико Търново и Ловеч.

Метеоролозите предизвестяват да бъдем деликатни за опция от местни наводнения. Възможно е да се наложи спиране на действия навън, както и да има усложнения при шофиране поради понижена видимост и аквапланинг.

Снимка: Светослав Гергов



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР